Haapsalu linnavalitsus ootab projektide ja ühingute taotlusi ning 2017. aasta tegevustoetuste ja ürituste aruandeid

Kylaline

info@le.ee

Haapsalu linnavalitsus ootab 15. jaanuarini 2018. aasta kultuuri-, spordi- ja noorsooalaste projektide ning ühingute taotlusi ja 2017. aasta tegevustoetuste ja ürituste aruandeid.
Kultuuri- ja spordiklubide tegevustoetust saavad taotleda kollektiivid ja klubid, kes tegutsevad Haapsalu linna territooriumil, osalevad kohalike ürituste elluviimisel või esindavad Haapsalu linna mujal Eestis või välismaal. Kollektiiv/klubi peab üldjuhul olema tegutsenud vähemalt aasta enne toetuse saamiseks taotluse esitamist. Samuti ei tohi toetust taotleval kollektiivil/klubil olla eelmise aruandeperioodi võlgnevust.
Taotlusi oodatakse ka Haapsalu linnas 2018. aastal korraldatavate kultuuri- ja spordiürituste toetamiseks. Toetatakse neid asutusi, kollektiive, klubisid ja üksikisikuid, kes korraldavad üritusi Haapsalu linnas või osalevad olulistel kultuuriüritustel või spordivõistlustel väljaspool Haapsalut. Linna toetus ei ületa 50% ürituse elluviimise või osavõtu kuludest.

Haapsalu linnavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments