Saarte Hääl: annetajad päästsid eaka saarlase kodu haamri alt

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Saarte Hääl, 5. detsember 2017. Repro: Urmas Lauri
Saarte Hääl, 5. detsember 2017. Repro: Urmas Lauri

Eesti inimesed annetasid mõne päevaga eaka saarlase Viivi Kösteri kodumaja oksjonilt päästmiseks 14 774 eurot, kirjutas Saaremaa päevaleht Saarte Hääl.

“See, et vajaliku summa kokku saime, on lausa uskumatu,” tõdes Viivi tütar Aive Köster. “Ma olen nii rõõmus ja elevil! Eile õhtul ei suutnud magamagi jääda, siiamaani värisen, sest pingelangus on nii suur.”

Aive sõnul ei uskunud ta möödunud nädalal oma pimeda ja liikumispuudega ema maja päästmiseks viimases hädas abi paludes, et vajaliku raha kokku saab. Oli ju maa hüpoteegivõla suurust summat, 13 500 eurot, perel tarvis hiljemalt eilseks, et enampakkumine tühistataks.

Abistajaid oli kokku 471, annetussummad aga ulatusid 1 eurost 500 euroni. Annetustest kogunes raha üle tuhande euro rohkem kui summa, mis enampakkumise tühistamiseks vaja.

Lisaks Aive neljapäeva õhtul Facebooki postitatud abipalvele kirjutas pere murest reedeses ja laupäevases lehes Saarte Hääl, kelle lugusid jagas Postimees.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Rando
6 aastat tagasi

See on väga positiivne et leidub veel häid inimesi