Elisa ja Starman avavad Haapsalus ühisesinduse

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Elisa esindus Haapsalus asub Kaubamajas.

Elisa esindus Haapsalus asub Kaubamajas.
Alates homsest, 1. detsembrist saavad Elisa ja Starmani praegused ning tulevased kliendid liituda lisaks mobiilsideteenustele ka interneti ja teleteenustega Elisa Haapsalu esinduses. Ühisesindused tegutsevad ka Narvas, Rakveres, Paides, Kuressaares, Kärdlas, Valgas ja Võrus ning Tartu kahes esinduses.

“Homsest alates on kõik Elisa ja Starmani kliendid oodatud uutesse ühistesse esindustesse, kus neil on võimalus valida juba oluliselt laiema teenuseportfelli vahel. Avame oma klientidele järgmised 10 uut ühisesindust, et kahe ettevõtte teenuseid kliendile veelgi mugavamalt pakkuda,” ütles ,” rääkis Elisa ja Starmani juhatuse liige Andrus Hiiepuu.

Uutest esindustest peale Tartu ei ole varem teistes linnades Starmani esindust olnud.

Esinduses saab lisaks tavapärastele Elisa teenustele nüüd sõlmida ka teleteenuste lepinguid, tutvuda TV pakettide ja lisateenustega nagu TV Everywhere, ainulaadne Ajamasin, salvestusteenus ja videolaenutus. Loomulikult saavad kliendid liituda ka Starmani ja Elisa esimese ühise BingeTV teenusega ja Starmani uue nuti TV teenusega.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments