Ristil hakatakse seltskonnatantse õppima

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Regina Velberg. Foto: erakogu
Tantsuõpetaja Regina Velberg. Foto: erakogu

Risti kultuurimajas algab täna õhtul seltskonnatantsu kursus.

“Me oleme seda juba pikalt planeerinud,” ütles ettevõtmise üks algatajaist Rita Lai. “Nüüd ehk õnnestub sellega algust teha.” Peotantsukutrsuse Ristil korraldamise idee autoriks olevat Laia sõnul Neeme Suur.

Rita Laia sõnul on eesmärgiks saada selgeks peotantsud. “Rumba, džaiv, tša-tša-tšaa, fokstrott, loomulikult valss,” loetles Lai.

Tantsuõpet on Läänemaal aastate jooksul saanud Haapsalus, kus on kursusi korraldanud Helve Kruusement. Kõigi pole aga võimalik Haapsallu sõita ning selle tõttu valitigi tantsuõppekohaks Risti.

“Eks me näe, kui palju täna õhtul huvilisi kokku tuleb. Kuus paari on miinimumeesmärk, siis oleks õpetajal mõtet Tallinnast kohale sõita,” arutles Lai ja lisas, et ega nad ainult tantsuhuvilisi ainult Ristilt oota. “Meil ju suur vald, loodame, et tullakse ka Paliverst, Kullamaalt, Linnamäelt.”

Edaspidi hakkavadki tantsukooli tunnid olema pühapäeviti. Juhul, kui tahtjaid rohkem, siis avatakse edaspidi kaks rühma – algajatele ja edasijõudnutele. Ka lapsed on oodatud.

Tantsuhuviliste esimene kogunemine Risti kultuurimajas on täna, 12. novembril kell 18.30. Tantsuõpetaja on Regina Velberg (tantsuklubi “Master”) Tallinnast.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments