Lihulas avati endises Luige Villa hotellis ilustuudio

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Luige villa Lihulas. Foto: Katrin Pärnpuu

Luige villa Lihulas. Foto: Katrin Pärnpuu
Lihulas endise Luige Villa hotelli ruumides on avatud Luige Ilustuudio, vahendas Lihula Teataja.

Jekaterina Kamarik, kes on enamusele rohkem tuntud kui Kati ning Kristiina Maas ühine koostöö algas mullu 1. novembril, kui nad kolisid ühisesse ruumi, mis asus Tamme Salongis ning mille nimeks sai K&K Ilutuba.

Sügishakul avanes naistel võimalus kolida suurematesse ruumidesse. Pakkumisest võeti kinni ning juba 1. novembril, kui K&K Ilutuba tähistas oma esimest koostööaastat avati uus salong, mille nimeks sai Luige Ilustuudio.

“Luige nimi tuli majakompleksi endisest nimest ja luige kui graatsilise linnu järgi, stuudioga tahtsime natuke erineda ning see tundus uus ja huvitav,” selgitas Kamarik.

Tallinna mnt 23 maja puhul on tegemist Lihula ühe kaunima ajaloolise hoonega, Fersenite aadlisuguvõsale kuulunud jahilossiga. Hoones on 17 tuba, see asub Lihula peatänava ääres. Kompleksi kuulub siseõu, kinnistu suurus on 4000 m².

Lihulas aastaid tühjalt seisnud ja müügis olnud Luige villa kuulub osaühingule Meiflai, mille ainuomanik on BBH Hotel Groupis töötav Kaisa Mailend. BBH Hotel Groupi kuuluvad Laulasmaa spaahotell, hotell Euroopa ja Susi hotell Tallinnas.

Endine Lihula volikogu esimees Jaak Kastepõld ja volikogu liige Ain Saare hakkavad pidama hoonete kompleksis hotelli oma firmaga.

Vt ka: “Lihula volikogu esimees ostis hotelli” ja “Lihula volikogu esimees vassis hotelli ostu kohta

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Niisama teadlik
6 aastat tagasi

01.11.2017 Pressiteade:
Eesti ühe suurima hotellitubade arvuga operaator toob hotelliturule uue grupibrändi Hestia Hotel Group.
2014. aastal Eesti-Skandinaavia kapitalil loodud ja hetkel 7 hotelli opereeriv BBH Hotel Group on lakanud nimena eksisteerimast ning kõik lepingulised ja seaduslikud kohustused on siirdunud uue hotellibrändi Hestia Hotel Group egiidi alla.