Päästjad peletasid Haapsalus jalutanud põdrad tagasi metsa

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee


Need põdrad jalutasid Uuemõisas mullu oktoobris. Foto: erakogu

Eile, 8. novembril kell 13.12 sai häirekeskus teate kahest Haapsalus liikuvast põdrast. Põdrad suundusid teataja sõnul raudteejaamast linna poole. Sündmuskohal selgus, et võõrasse keskkonda sattunud loomad olid kurjad ja jätkasid esialgu oma teekonda kesklinna poole.

Päästjad püüdsid loomad suunata tagasi metsa poole. Põdrad allusid ning pöörasid ümber, hakates liikuma Paralepa suunas. Päästjad saatsid neid seni, kuni oli kindel, et loomad on ohutult tagasi metsas ning ohtu sõidukitele ega ka inimestele enam ei olnud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kurvale
6 aastat tagasi

Soovin,et kohtuksite ise nende kurjade põtradega.Ükskord aru ei saada,et need põdrad on inimestele ohtlikud.enne vist midagi ei muutu kui mõni Fra-Mare klient tõsiselt viga saab.

kurb
6 aastat tagasi

Metsad on nii hõredaks raiutud, et loomadel pole varsti enam kuskil elada. Aga ikka loom süüdi…

Juss
6 aastat tagasi

Kurjad põdrad ikka tagasi Fra-Maresse!

lugeja
6 aastat tagasi

Kurjad põdrad ei tohiks ka Paralepa metsa jalutada,millal ometi see olukord lahendatakse,ei ole julgenud juba paar aastat Paralepa metsa minna,millest tunnen suurt puudust.

Kont
6 aastat tagasi

Põdrad olid kurjad! No on kr-di päästjad, haavleid teile tagumikku laseks.
Kas üldse teate, et põdrad ründavad esimesel võimalusel inimesi ja esijala löök on nii tugev, et inimese rinnakorvist või koljust ei jää midagi järgi.
Nüüd suunati nad metsa, Paralepa metsa, mis on ju linna territoorium?
Kus siis linnainimesed liikuda võivad, kui isegi paralepas ei saa turvaliselt jalutada.