Haapsalu kunstikooli õpilased avavad täna näituse

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Näitusel „Karussell“ on võimalik näha töid, mille autoriteks on Haapsalu kunstikooli 2., 3. ja 4. kursuse õpilased.

Näituse hoogsuse võtab kokku näituse pealkiri “Karussell”, kus on esindatud erinevad tehnikad. Tööd on valminud kompositsiooni, vormiõpetuse, maali ja joonistamise tundides.

Näiteks kompositsiooni tunnis valminud vihmavari loodi Haapsalu Põhikooli moeshow jaoks. Vormiõpetuses valmisid kaks puuskulptuuri: inimene ja lammas ning kaks sõrmust: üks messingist, tempeldamise tehnikaga ja teine vasest, poolvääriskiviga.

Joonistamises kujutati linnatausta, saapaid ja kipskujude skulptuure. Maalimises oli popkunsti teema, mille raames kujutati inimeste portreid ja tehti koopiad Roy Lichtensteini töödest.

Näitusele “Karussell” on teretulnud kõik kunstihuvilised kuni 30. novembrini. Näituse avatakse täna, 9. novembril algusega kell 18 kunstikooli majagaleriis.

Täname meie kalleid õpetajaid, et nad meid harivad ja meisse aega panustavad.

Noored kunstnikud

  • 2. kursus: Anastasia Chertova, Elisa Kruusmaa, Pille- Riin Kikas, Maarja- Luisa Adelman, Rafael Torn, Agata Torn, Mari- Liis Kalvik ja Viktoria Medkova.
  • 3. kursus: Artur Reinhold Unt ja Marie Keldrima.
  • 4. kursus: Amanda Marie Paajanen, Alika Tarakanova, Martin Vatku, Yelizaveta Shama, Aliis Vatku, Gris Reinesberg, Liisalota Kroon, Veiko Vilta, Rahel Strauss.

Juhendajad: Aide-Leit Lepmets, Indrek Jets, Karel Rahu, Elis Saareväli, Rait Rosin.

Alika Tarakanova, Haapsalu kunstikooli IV A kursuse õpilane

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments