0

Läänemaa noorim volikogu liige on 20aastane Andri Annerviek

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Andri Annerviek. Erakogu

Lääneranna vallavanemaks valitud Mikk Pikkmetsa asemel tuleb volikogusse 20aastane bioloogiatudeng Andri Annerviek, kes on kunagise Lääne maakonna piires noorim volikogu liige.

Annerviek ütles, et otsustas kandideerida isa soovitusel. Andri Annervieki isa Egon Annerviek oli Koonga volikogu liige.

1997. aastal sündinud Andri Annerviek kandideeris Lääneranna volikogusse valimised võitnud VL Lääneranna nimekirjas ja sai 35 häält. Ühtegi erakonda Annerviek ei kuulu. Ta on lõpetanud Pärnu Koidula gümnaasiumi ja õpib Tartu ülikoolis bioloogiat ja looduskaitset. Ta on MTÜ Jänistvere Külad looja ja eestvedaja.

Annerviek ütles, et külaliikumisele ja looduskaitsele tahab ta pühenduda ka volikogus.

Enne oli Läänemaa kõige noorem volikogu liige 27aastane Jaanus Ratas, kes kandideeris Lääne-Nigula volikogusse Reformierakonna nimekirjas ja sai 68 häält. Ratasel pole see esimene kord volikogus olla, varem oli ta Kullamaa volikogu liige.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz