Läänemaa noorim volikogu liige on 20aastane Andri Annerviek

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Andri Annerviek. Erakogu

Lääneranna vallavanemaks valitud Mikk Pikkmetsa asemel tuleb volikogusse 20aastane bioloogiatudeng Andri Annerviek, kes on kunagise Lääne maakonna piires noorim volikogu liige.

Annerviek ütles, et otsustas kandideerida isa soovitusel. Andri Annervieki isa Egon Annerviek oli Koonga volikogu liige.

1997. aastal sündinud Andri Annerviek kandideeris Lääneranna volikogusse valimised võitnud VL Lääneranna nimekirjas ja sai 35 häält. Ühtegi erakonda Annerviek ei kuulu. Ta on lõpetanud Pärnu Koidula gümnaasiumi ja õpib Tartu ülikoolis bioloogiat ja looduskaitset. Ta on MTÜ Jänistvere Külad looja ja eestvedaja.

Annerviek ütles, et külaliikumisele ja looduskaitsele tahab ta pühenduda ka volikogus.

Enne oli Läänemaa kõige noorem volikogu liige 27aastane Jaanus Ratas, kes kandideeris Lääne-Nigula volikogusse Reformierakonna nimekirjas ja sai 68 häält. Ratasel pole see esimene kord volikogus olla, varem oli ta Kullamaa volikogu liige.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments