0

Taas kaotusseisust välja tulnud Kanepi jõudis Prantsusmaal finaali

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Kaia Kanepi. Foto: tenniseliit
Kaia Kanepi. Foto tenniseliit

Kaia Kanepi (WTA 106) osaleb Nantes’i 25 000 dollari suuruse auhinnafondiga ITF turniiril. Juba kolmandat mängu järjest avaseti kaotanud Kanepi võitles end finaali. Poolfinaalis alistas Kanepi Horvaatia juurtega 22aastase ameeriklanna Bernarda Pera (WTA 127) 4:6, 6:4, 6:1.

Avaseti kaotanud Kanepi oli pikka aega ka teises setis murdega taga, kuid suutis seisul 3:4 vastase pallingu murda ning seisu viigistada. Teise seti otsustavaid hetki mängis kindlamini haapsalllane ning kohtumine läks kolmandasse setti. Seal polnud aga ameeriklasel rohkemaks jõudu kui oma esimese pallingu kaitsmine. Järgmised viis geimi võitis Kanepi ning tagas sellega endale koha finaalis.

Kanepi lõi pea kaks tundi kestnud matši jooksul viis serviässa, vastane sai kirja neli ässa. Topeltvigu tegi Kanepi kuus, vastane seitse. Matši jooksul oli Kaia Kanepil kasutada 16 murdepalli, millest lõi punktiks viis.

Täna mängitavas finaalis mängib Eesti tennisist turniiril kolmanda asetuse teeninud hollandlase Richel Hogenkampiga (WTA 110). Matš algab Eesti aja järgi kell 15.30.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz