0

Laskurid võitsid Soomes seitse medalit

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Loviisa laskmisvõistlusest võtab osa kogu Lõuna-Soome selle ala paremik. Foto Mati Seppi

Igasügisesel Haapsalu sõpruslinna Loviisa laskmisvõistlustel saatis edu Haapsalu spordikooli laskureid.

Kui lõunanaabritega konkureerides kipume neile alla jääma, siis naabritega üle lahe oleme meie omakorda paremad. Juba 33. korda peetud võistlusel osales kogu Lõuna-Soome laskmisparemik. Meie laskuritele oli see juba 17. kord Loviisa võistlusel kaasa lüüa.

Paljudeks erinevateks võistlusklassideks tükeldatud arvestuses said meie laskurid 3 kuld-, 2 hõbe- ja 2 pronksmedalit.

Puhas töö tehti püstolilaskmises. Tüdrukute õhupüstoli 40 lasu harjutuses kuni 20-aastaste arvestuses võitis 363 silmaga hõbemedali Kerli Neljas. Samavanuste poiste 60 lasulise võistlusharjutuse võitis Ott Kaljura 542 silmaga. Kuni 18-aastaste arvestuses oli parim Ekke Alar Toomingas isiklikku rekordit tähistava 534 silmaga. Kuni 16-aastaste poiste seas võitis 352 silmaga Elari Tahvinov. Meeste õhupüstolis saavutas Kaur Kuurberg 546 silmaga kolmanda koha.

Püssilaskuritest olid meie poisid tublid kuni 18-aastaste arvestuses, kus teisele kohale platseerus Eerik Salf 547 silmaga ja kolmandale Kaido Kruusamäe 483 silmaga.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz