0

Kanepi sai Prantsusmaal turniirivõidu

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Kaia Kanepi. Foto: tenniseliit
Kaia Kanepi. Foto tenniseliit

Kaia Kanepi (WTA 106) võitis Nantes’is 25 000 dollari suuruse auhinnafondiga ITF turniiri. See on Kanepile tänavu kolmas turniirivõit.

Kui teel finaali oli Kanepil vastaste alistamisega raskusi ja kolmes viimases mängus läks vaja otsustavat setti, siis finaalis võitis eestlanna hollandlanna Richel Hogenkampi (WTA 110) pisut üle tunni kestnud kohtumises 6:3, 6:4.

Turniirivõiduga teenis Kanepi 50 edetabelipunkti ja see kergitab teda WTA edetabelis pisut kõrgemale, aga esisajasse ta veel ei mahu.

Tuleval nädalal osaleb Kanepi Prantsusmaal Limoges’is 125 000 dollari suuruse auhinnafondiga turniiril. Avaringis kohtub ta belglanna Maryna Zanevskaga (WTA 146), kellega Kanepi mängis möödunud kevadel Itaalias ja kaotas 6:4, 4:6, 3:6. Mäng algab esmaspäeval kell 11.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz