Nägemispuudega inimesed tänavad Serli Küünarpuud

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Serli Küünarpuu. Foto arhiiv

Haapsalu sotsiaalmaja direktor Serli Küünarpuu on üks üheksast, kellele esmaspäeval antakse  üle Eesti Pimedate Liidu “Aasta tegu 2017” tunnustus.

Küünarpuu on pimedate liidu tänu pälvinud selle eest, et panustab põhitöö kõrvalt oma aega ja energiat ka nägemispuudega inimestele mõeldud tegevustesse.

Eesti Pimedate Liit tunnustab kuuendat aastat inimesi, asutusi ja organisatsioone, kes on eelneva aasta jooksul aidanud nägemispuudega inimeste elukvaliteeti parandada. „Kuna nägemispuudega inimesed seisavad oma argielus silmitsi suurte raskustega, täname siiralt neid, kes on meie elu rikastanud,“ ütleb Eesti Pimedate Liidu juhataja Ago Kivilo.

Eesti Pimedate Liidu tunnustus „Aasta tegu 2017“ antakse üle 16. oktoobril tänuseminaril Tallinna Õpetajate Majas. Tunnustus on seotud rahvusvahelise valge kepi päevaga, mida tähistatakse ülemaailmselt 15. oktoobril. Sel päeval juhivad nägemispuudega inimesed ühiskonna tähelepanu oma erivajadustele. Eestis on valge kepi päeva märgitud alates 1987. aastast.

Eesti Pimedate Liit on üle-eestiline nägemispuudega inimeste ühingute katusorganisatsioon. Liit kaitseb ning esindab nägemispuudega inimeste huve riiklikul ja rahvusvahelisel tasandil.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments