Galerii: Panga küla spordihoone sai nurgakivi

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Täna sai Panga küla spordihoone nurgakivi, kapsli müürisid vundamendinurka vallajuhid ja volikogu liikmed, kohalikud sportlased ja spordielu edendajad.

Vallavanem Helen Rammu pani kapslisse värske Lääne Elu ja Ridala valla ajalehe viimase numbri, väljavõtte maja projektist ja 10eurose rahatähe. Ridala spordiklubi kauane juht, Ridala kooli kehalise kasvatuse õpetaja Pille Raudsepp lisas pika nimekirja kooli kergejõustikurekorditest 1998. aastast tänini. Ridala spordiklubi juht Urmas Koppe lasi kapslisse kaks medalit perekond Nukki auhinnakogust – üks 1994. ja teine 1998. aastast – ning kolm fotot võrkpalliturniiridelt. Võrkpall on olnud aastaid Ridala spordi trumpala.

Panga küla spordihoone võimlaosa vundament on valmis ja põrand valatud. Vähemalt võimla peaks tulevaks kooliaastaks valmis saama, ütles Rammu.

Panga spordihoone on praegu suurim ja kalleim ehitus Läänemaal, see läheb maksma üle 1,3 miljoni euro. Ehitab Ehto OÜ.

Fotod: Arvo Tarmula

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments