0

Kanepi kerkis maailma edetabelis 308 kohta

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kaia Kanepi USA lahtistel. SCANPIX

Värskelt avaldatud WTA edetabelis tõusis suurepärase US Openi turniiri selja taha jätnud Kaia Kanepi koguni 308 kohta.

US Openit edetabeli viienda saja alguses alustanud eestlanna asub nüüd 110. kohal. Eesti esireket Anett Kontaveit langes ühe koha võrra 30. positsioonile. Maileen Nuudi tõusis üheksa kohta 1162. ning Valeria Gorlatš kuus kohta tabeli 1224. pügalale.

WTA tabeli esireketiks tõusis hispaanlanna Garbine Muguruza, teisena jätkab rumeenlanna Simona Halep ning kolmandaks kerkis ukrainlanna Elina Svitolina. Eelmisel nädalal tabelit trooninud tšehhitar Karolina Pliškova langes neljandaks. US Openi veerandfinaalis Kanepi alistanud Madison Keys tõusis neli kohta 12., finaalis triumfeerinud Sloane Stephens 66 koha võrra tabeli 17. positsioonile.

Meeste ATP tabelis tõusis Jürgen Zopp 94 kohta ja asub nüüd 217. kohal, kahe pügala võrra kerkinud Vladimir Ivanov on 422. ning Kenneth Raisma 730. Maailma esinumbrina jätkab US Openil võidutsenud hispaanlane Rafael Nadal, kelle selja taha jäävad šveitslane Roger Federer ning šotlane Andy Murray.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz