0

Lihula Alaküla tee 15a kinnistu detailplaneeringu avalik väljapanek

Kylaline

info@le.ee

Lihula vallavalitsus võttis 10. augusti 2017 korraldusega nr 221 vastu Lihula linnas asuva Alaküla tee 15a kinnistu (katastritunnus 41201:001:0046, sihtotstarve 100% elamumaa). Planeeritava ala suurus on 0,3 ha ning see asub osaliselt Pärnu–Lihula riigitee teekaitsevööndis. Detailplaneeringu eesmärk on Lihula Alaküla tee 15a kinnistu sihtotstarbe osaline muutmine (85% elamumaa, 15% ärimaa), hoonestusala, ehitusõiguse, liiklus- ja parkimiskorralduse, servituutide, tehnovõrkude ja -rajatiste asukoha kindlaksmääramine elamu ja abihoone ehituseks. Detailplaneeringuga ei muudeta Lihula valla üldplaneeringut. Planeeringuga kavandatud elamu ja abihoone ehitamine ei kuulu keskkonnamõju hindamise ja keskkonnajuhtimissüsteemi seaduse § 6 lõigetes 1 ja 2 loetletud oluliste keskkonnamõjuga tegevuste hulka. Lihula Alaküla tee 15a kinnistu detailplaneeringu avalik väljapanek on 4.–17. septembrini 2017 Lihula vallamajas Jaama 1, Lihula, ning Lihula valla koduleheküljel http://www.lihula.ee. Arvamusi detailplaneeringu kohta saab esitada kirjalikult avaliku väljapaneku lõpuni aadressil Lihula vallavalitsus, Jaama 1, 90302 Lihula, Läänemaa või e-posti aadressil vallavalitsus@lihula.ee. 

Lihula vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz