1

Galerii: „Läki tantsule“ rahvatantsijad andsid kahetunnise tantsuetenduse

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

 

Pühapäeval andsid rahvatantsujuht Ulrika Graubergi tantsurühmad Haapsalu kultuurikeskuse ees kahetunnise maraton-tantsuetenduse.

Mudilased, põhikooli rühm, „Läki tantsule“ neidude ja noorte rühm, „Kalurineiud“, „Läki tantsule“ täiskasvanute segarühm ja naised, luges Ulrika Grauberg esinejad kokku. „Pärast arutasime, et tekkinud on päris ansambel.“

Graubergi sõnul on „Läki tantsule“ sel hooajal igal aastaajal saanud hakkama suurema esinemisega: „Sügistuules“, „Jõulutuules“, „Kevadtuules“ ja nüüd „Suvetuules“.

Kõiki esinenud tantsurühmasid juhendab Ulrika Grauberg koos abiliste Grete Graubergi ja Rivo Reinsaluga.

graubergi tantsukad46 graubergi tantsukad45 graubergi tantsukad44 graubergi tantsukad43 graubergi tantsukad42 graubergi tantsukad41 graubergi tantsukad40 graubergi tantsukad39 graubergi tantsukad38 graubergi tantsukad37 graubergi tantsukad36 graubergi tantsukad35 graubergi tantsukad34 graubergi tantsukad33 graubergi tantsukad32 graubergi tantsukad31 graubergi tantsukad30 graubergi tantsukad29 graubergi tantsukad28 graubergi tantsukad27 graubergi tantsukad26 graubergi tantsukad25 graubergi tantsukad24 graubergi tantsukad23 graubergi tantsukad22 graubergi tantsukad21 graubergi tantsukad20 graubergi tantsukad19 graubergi tantsukad18 graubergi tantsukad17 graubergi tantsukad16 graubergi tantsukad15 graubergi tantsukad14 graubergi tantsukad13 graubergi tantsukad12 graubergi tantsukad11 graubergi tantsukad10 graubergi tantsukad09 graubergi tantsukad08 graubergi tantsukad07 graubergi tantsukad06 graubergi tantsukad05 graubergi tantsukad04 graubergi tantsukad03 graubergi tantsukad02 graubergi tantsukad01

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Mhmm
Mhmm

Kõik oli ilus aga lava valel kohal. Palju rahvas ei näinud,

wpDiscuz