0

Marimetsa Kapp siirdub Hiiumaale

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

hiiumaa

Hiiumaa rattamaratoni sart. Foto erakogu

Laupäeval, 19. augustil pakub tavaliselt puhkepäevale alternatiivi Marimetsa Kapi Hiiumaa rattamaraton. Ühtlasi on tegu Marimetsa Kapi viienda etapiga ja viimase etapiga suvekuudel.

Hiiumaa VI rattamaratoni start antakse Randmäe Puhketalu hoovil. Võistluskeskus ehk Randmäe puhketalu asub Heltermaa sadamast 37 km kaugusel, ehk autoga umbes poole tunni tee. Võistluskeskusesse on võimalik sõita ka bussiga, millele registreerimine toimub siin.

Buss sõidab liinil Heltermaa-Randmäe-Heltermaa ja piletihinnaks on 10 eurot (alla 12 aastased tasuta). Buss ootab võistlejaid 11.15 saabuvalt parvlaevalt ning viib 17.30 väljuvale praamile tagasi.

16. augustil toimub saarel ka rajatutvustus, tutvustussõit saab alguse Randmäe Puhketalu väravast kell 18.00. Seekord on distantsideks 40 km ja 22 km, lastesõidud nagu ikka vastavalt vanusele 2 km, 1 km, 300 m.

Registreerimine ja numbrite väljastamine algab kell 11.30 ja lõpeb kell 13.00. Pikema distantsi, 40 km, start on kell 13.20, lühema distantsi, 22 km, start on kell 13.30. Lastesõidud algavad kell 12.30.

Kel ühest päevaks saarel väheks jääb, saab osa võtta pühapäeval, 20.08, toimuvalt Hiiumaa rattaseiklusest. Võistlus korraldatakse koostööd Paralepa jalgrattaklubi ja Hiiumaa orienteerujate klubiga.

Täpsemalt saab üritusega tutvuda siin.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz