Kaia Kanepi alustas Estonian Openil ilusa võiduga

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

kanepi

Üle pika aja kodumaal võistlev Haapsalu tennisist Kaia Kanepi (pildil) alustas Pärnus peetavat 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga ITFi turniiri Merko Estonian Open kindla võiduga.

Kanepi esimese ringi vastaseks oli poolatar Aleksandra Buczynska, kes pääses samuti põhitabelisse kvalifikatsioonist. Samuti pisut üle tunniga sai Kanepi kirja võidunumbrid 6:2, 6:1.

Kindlalt pääses teise ringi ka Eesti parim meestennisist Jürgen Zopp.

Maileen Nuudi, Tuule Tani, Kristjan Tamm, Kristofer Siimar ja Mattias Siimar pidid üksikmängudes piirduma esimese ringiga.

Eile said esimesest ringist võidud Elena Malõgina naiste üksikmängus ja meespaar Mattias Siimar / Markus Kerner. Samuti pääses Malõgina venelanna Polina Bakhmutkinaga naispaaris teise ringi.

Homme algab võistluspäev kell 11. Esimese eestlasena on teises mängus võistlustules Elena Malõgina, kes kohtub lätlanna Laura Gulbega.

Kaia Kanepi kohtumine täna Nuudi alistanud sakslanna Nora Niedmersiga on kava kell 15.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments