7

Ratas: Yana Toom seisab Keskerakonna programmi ja põhimõtete eest

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Keskerakond 13. Karilaid, Ratas. Tarmula

Jüri Ratas. ARVO TARMULA

Peaminister, Keskerakonna esimees Jüri Ratas teatas pressiesindaja vahendusel, et Euroopa Parlamendi saadik Yana Toom seisab Keskerakonna valitsuse ning meie programmiliste seisukohtade ja põhimõtete eest. Vastupidised väited on erakonna esimehe sõnul alusetud.

„Yana Toom toetab Keskerakonna juhitud valitsust ja meie ühiseid programmilisi seisukohti ning on seda ka korduvalt avalikult kinnitanud. Ma lükkan täielikult ümber Jaanus Karilaiu vastupidised väljaütlemised intervjuus Lääne Elule. Kõik omavahelised arusaamatused tuleb lahendada ühise laua taga, mitte ajakirjanduse vahendusel,“ lausus Ratas.

„Meie valijad ootavad meilt ühtset ja tugevat Keskerakonna nimekirja. Koos suudame ka edaspidi kõnetada ja ühendada kõiki Eestimaa inimesi, sõltumata soost, vanusest, rahvusest või elukohast,“ rõhutas  Ratas.

„Keskerakonna kõrget usaldust Yana Toomi osas tõestab väga ilmekalt asjaolu, et valisime ta meie esinumbriks Põhja-Tallinna linnaosas. Kinnitan, et toetan teda jätkuvalt Keskerakonna Põhja-Tallinna valimisnimekirja eestvedajana.“

Jaanus Karilaiu intervjuud „Yana Toom igatseb Reformierakonna kaissu” loe siit!

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
uskmatu+toomas
uskmatu+toomas

Need kes Toomi mustavad ja laimavad pole tema kirjutisi lugenud või esinemisi kuulanud.Tegelikkuses on Janal rohkem eestimaalastele kasulikke ideid kui hr.Seederil ja Helmel kokku.Pidev inimeste jägamine omadeks ja võõrasteks ei vii kuhugi ja ainult suurendab alaväärsuskompleksi.

Madis
Madis

Lääne Elu on viimasel ajal nagu Kesknädala käepikendus- iga teine artikkel kõneleb keskerakonnast.
Palun rohkem kohalikke uudiseid ja ärge unustage linnavalitsust tümitada.

Mammu
Mammu

Targem annab järele,kodurahu ja ühtsuse nimel. Muudmoodi ei saa
Ratase käitumist möista.

Ags
Ags

Millist valimistulemust keskerakonnas sedasi üldse loodetakse?

Kas+ahtu+lubjane
Kas+ahtu+lubjane

Miks meil lastakse venemaa kodanikud võimule? toom on ju jumala venemeelne , 90 ndatel öeldi sellistele, et tõmba eestist minema või sind koristatakse ära, mis siis vahepeal on juhtunud?

ongi samade põhimõtetega
ongi samade põhimõtetega

Muidugi. Nagu sukk ja saabas. Nagu keskerakond, nii ka Toom kiidavad lepingut Ühtse Venemaaga.

Imelik/persona+non+grata
Imelik/persona+non+grata

Toetab aga esitab nõudmisi ja ähvardab vastukaaluks oma nimekirjaga rahvuste vastandamisele lootes?
Sel juhul sooviks küll teada, et millised on Ratase arvates KE põhimõtted ja seisukohad?
Soovitus. Mees osta omale korralik pintsak või lase rätsepal õmmelda.

wpDiscuz