17

„Luikede järve” ujuvlava pukseeriti keset viiki

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Arvo Tarmula fotod

Eile õhtul sai Väikesel viigil paika ujuvlava, kus täna õhtul annavad etenduse Estonia baleriinid. Heli ja valgusproovid on tehtud.

tšaikovski festival. tarmula tšaikovski festival. tarmula tšaikovski festival. tarmula

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
1 naine
1 naine

kui te mõtlete külalisi Haapsalusse meelitada selliste “atraktsioonidega”, siis see ei tööta, sest külalised tulevad Haapsalusse vaatama/hindama just seda puhast vaikset loodulikkust. Tean seda, sest olen rääkinud paljude mitte Haapsalu elanikega ja nendele meeldib Haapsalu just see rahu, väikesed puumajad, päris luiged vees jne.

tavaline inimene
tavaline inimene

kas tõesti päris luiki viigi peal enam vaadata ei kõlba? Trellitatud värav “Kallis Mari” auriku juures kndlasti ei kutsu viigi äärde inimesi. Eelmine aasta oli sobimatu kunst promenaadil vees. Mida te teete, kes on linna kultorg?

karmen
karmen

Mõelda ja unistada tulebki suurelt,siis saad ka midagi. Ääretult meeldivad külalised on ,ei pargi su koduhoovi kinni nagu kõigi teiste ürituste omad teevad.

NoH
NoH

Kuulsin, et Linnapea pidi hakama seal nurisejaid vastu võtma hakkama. Kes aga soovib Linnapeale kinki tuua, seda võetakse vastu Posti tänava KPCC kabelis.

Kübe
Kübe

Vale puha. Viimased jutud olid poetaga, et kuna see kallis mari kipub põhja kinni jääma siis õiglased hakkavad parveteenust pakkuma. Mõlemad lükkavad tokkidega parve edasi ja mari katlas hakatakse hoopis kala suitsetama.

no
no

aga kus Mati on?

??
??

Kui ON siis mitmendas palatis lemmiku austaja elab?

Karlile
Karlile

Kas linna peab juhtima nagu saeveskit?

Linnakodanik
Linnakodanik

Wagner ON Hitleri lemmikhelilooja

Jüri Uuemõisa sanatooriumist.
Jüri Uuemõisa sanatooriumist.

Aga minu toanaaber on Wagner!

Karl
Karl

Tõenäosus, et õigel päeval ja õigel kellaajal saab Haapsalus sellist üritust korraldada, on suurusjärgus 5%. Ükski eraettevõtja sellisesse idiootsusse ei panustaks. Aga linnapea Sukles, kes käsutab linna raha, on eriti valimisaastal valmis iga ilmaga pildile jääma.

Valimisliit
Valimisliit

Ja ilmselt ka ainuke kes sellel parvel tantsu lüüa sai…..

wpDiscuz