1

Lääne Elu paberleht laupäeval, 1. juulil

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

lel0107001

Endine politseinik jäi kohtus süüdi

Endist patrullipolitseiniku Alari Luike süüdi mõistes soovis kohus anda selge signaali, et korrarikkujate kinnipidamisel tuleb ise käituda õiguspäraselt.

Noarootsi noored tantsupeol

Kelli Seiton jälgis reede hommikust alates Noarootsi tantsurühma tegemisi – nii seda, kuidas noored hommikul ööbimiskohast staadionile jõudsid ja kuidas peaproov nende jaoks läks. Noarootsi koolinoortele on tantsupidu nagu väike seiklus, mida ei suuda rikkuda ei vihm ega ka muud takistused.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Sass1.
Sass1.

Endine politseinik jäi kohtus süüdi.
Mina, endine varas, ei saanud kordagi karistada.
Resümee : oma tööd peab hästi oskama.

wpDiscuz