Juuli alguses läheb aega teenima üle 1800 kutsealuse

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Ajateenistus foto märtr kose / kaitseressurssid ametAjateenistusse minejad. Kaitseressursside amet

Kaitseressursside teatel alustab 3.-5. juulil ajateenistust üle 1800 kutsealuse, sh vabatahtlikuna paarkümmend neidu.

11 kuud kestva väljaõppe saavad noored kaitseväe väljaõppekeskustes üle riigi.

Aasta suurima suvise ajateenistusse kutsutute valdava osa moodustavad gümnaasiumi või kõrgkooli lõpetanud noored. Teenistuse põhieesmärk on täiendada kaitseväge allohvitseridega, aga ka autojuhtide ja reservrühmaülematega.Järgmine ajateenistusse kutsumine on aasta 40. nädalal – 2. ja 3. oktoobril.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments