TV3 lahkub 1. augustist samuti vabalevist

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

TV3

Lisaks Kanal 2-le plaanib 1. augustist vabalevist lahkumist ka TV3.

Kanaleid siiamaani vabalevist vaadanud inimestel on võimalik enne kanali vabalevist lahkumist ühineda Starman ZuumTV, Viasati või Telia teenustega või valida endale sobiv kaablioperaator.

Eesti Meedia juhatuse esimehe Sven Nuutmanni sõnul vajab Eesti teleturg struktuurseid muutusi ning telereklaami hinnad peavad hakkama tõusma. "Praegune olukord, kus meediaagentuuride tegevuse läbi on telereklaami hinnad ebamõistlikult madalale surutud, ei ole enam jätkusuutlik," rõhutas Nuutmann. "Ainus võimalus säilitada kohalikul omatoodangul põhinevat programmi on kanali toimimist optimeerida," põhjendas Nuutmann Kanal 2 vabalevist lahkumist.

TV3 juht Priit Leito pole siiamaani soovinud BNS-ile TV3 vabalevist lahkumise põhjuseid öelda.

Levira juhatuse esimehe Tiit Tammiste sõnul ootab ettevõte Kanal 2 ja TV3 asemel vabalevisse teisi kanaleid.

2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Volli͈,+saarlane
5 aastat tagasi

“TV3 juht Priit Leito pole siiamaani soovinud BNS-ile TV3 vabalevist lahkumise põhjuseid öelda.” ??? Kas siis olukord on muutunud? Eelmise vabalevist lahkumise jutu põhjendus oli ju väga lihtne ja loogiline ning asi oli selles, kuidas Eesti seadused reguleerisid seda “vabalevi” värki. Nimelt, kui programm on “vabalevis” siis ta peab olema kõigile vaba (tasuta), ehk “vabalevis” olevat asja ei saanud müüa ka operaatoritele (Elion, Starman… misiganes), nemad pidid selle saama ka tasuta ning “vabalevis” olemise eest pidi programmitootja hoopis Digilevi operaatorile Levirale, (millest poole omanik on Eesti riigi kõrval hoopis Prantsuse firma) kõvasti peale maksma. Rahavoolud hakkavad nüüd lihtsalt teist pidi… Loe rohkem »

Mari
5 aastat tagasi

Mingu jah mölemad,polegi neis midagi vaadata. Vaatame siis röömuga TTV, hea ja vaadatav kanal.