0

Tormituul murdis Läänemaal puid

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

päästeamet

Eile, 20. juunil käisid päästjad mitmeid kordi sõiduteedelt eemaldamas tugeva tuule tõttu murdunud puid. Läänemaal käisid päästjad Ridala vallas Haeska, Pusku, Koidu ja Jõõdre külas ja Lääne-Nigula vallas Kirimäe külas, teatas Lääne päästekeskuse pressiesindaja Kristi Kais.

Saaremaal tuli teid murdunud puudest vabastada Kuressaares Hariduse tänaval, Pihtla vallas Sandla külas; Hiiumaal Kärdlas Vabaduse tänaval; Raplamaal Märjamaa vallas Teenuse külas, Vigala vallas Läti külas; Pärnumaal Saarde vallas Laiksaare külas, Tahkuranna vallas Võistes, Varbla vallas Õhu külas.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz