1

Karuse mälumängusari sai 40 aastat vanaks

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

 

Möödunud nädala neljapäeval, 18.mail kogunes Kõmsi rahvamajja 16 võistkonda ligi 80 inimest, et ühiselt võtta mõõtu mälumängu finaalvoorus.

Nii palju tiime korraga osalemas pole ammu olnud. Lisaks 9 põhimeeskonnale oli kohal seitse külalisvõistkonda kes osalesid omaette arvestuses. Korraldajate rõõmuks oli külalismeeskondadena esindatud nii päris uusi võistkondi (Kiili, Kirbla, Känd ja Võsa ning kõige nooremad, gümnaasiumi õpilaste tiim Väggevam) kui ka juba läbi aegade tuttavad meeskonnad (Iluuste, Minimälu ja Ülenaabrid).

Tänu Kõmsi külaseltsile, Hanila valla toetusgrupile ja Hanila vallavalitsustele oli õhkkond pisut pidulikum kui tavaliselt. Läbi ajaloo aitas rännata väikeses saali olev näitus. Finaal voorus küsiti 19 läbi aastate kõlanud küsimust, traditsiooniliselt oli Ülle Pärnpuu kunstiküsimus ja finaalile omaselt ka põhimeeskondade küsimused. Kokku 28 küsimust.

Vooru parima tulemus kuulus ülekaalukalt Suure Venna võistkonnale kogudes kokku 40 punkti. Hooaja lõppseis oli pikalt väga põnev ja pingeline, korduvalt muutus pingerida aga peale viimase mängu kohapunktide kokkulöömist kuulutati võitjateks meeskond Aksel (45kp), neile järgnes Krupender (43kp) ja Suur Vend (42,5kp). Edasi juba Ogalik, Timur, Uups!, Ämmatoss, Massu ja Idu. Külalistest parimaks tuli Illuste meeskond, neile järgnesid Ülenaabrid, Minimälu, Kiili, Känd ja Võsa, Kirbla ning Väggevam.

Karuse mälumängu korraldajad tänavad toetajaid ja kõik osalejaid! Uute kohtumisteni juba sügisel, esimene mäng on 28. septembril.

Lilia Urb

Karuse mälumäng Kõmsi kultuurimajas. Fotod: MARIANN PEKSAR

2017_05_18_0034 2017_05_18_0053 2017_05_18_0062 2017_05_18_0138 2017_05_18_0162

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
vcvc
vcvc

Mälumäng on tore harrastus ja aina enam populaarne!

wpDiscuz