13

Pevkur: Ratas astugu tagasi!

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Hanno PevkurHanno Pevkur. Foto: Urmas Lauri

Reformierakonna esimees Hanno Pevkur on seisukohal, et peaminister Jüri Ratas peaks pidevate ja üha uute skandaalide tõttu tagasi astuma.

„Keskerakonna skandaalidel ei näi lõppu tulevat. Savisaare korruptsiooniskandaal, Martin Repinski ametist viinud valetamise skandaal, Mailis Repsi Sputniku skandaal, Taavi Aasa Linnahalli korruptsiooniskandaal, Oudekki Loone ja Olga Ivanova 9. mai skandaal, Mihhail Korbi tagasiastumiseni viinud NATO skandaal, Arvo Sarapuu prügikorruptsiooni skandaal ja Yana Toomi korduvad visiidid sõjakurjategija Assadi juurde näitavad ilmekalt, et Jüri Ratas ei kontrolli ei valitsuses ega oma erakonnas toimuvat,“ lausus Pevkur.

„Ka Keskerakonna sõnumid Eesti ja Vene meediale liiguvad jätkuvalt ristivastupidises suunas. Tehku oma valik ära, millist suunda nad esindavad. Üheaegselt nii Kremli kui Euroopa sõnumitega Eesti valitsuses olla ei saa," lausus Reformierakonna esimees.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
kindlalt edasi
kindlalt edasi

sm.kommunistid

Imelik
Imelik

Ansipit pead silmas?

nii palju
nii palju

siis suurest õnnest võimu juures, see läks kull keskil ruttu skandaalide ja maksutõusude tähe all-ainult pool aastat valitseda ja ongi oma suure unistuse ÕIGUS JA ÕIGLUS rahvale lähemale tuua häbistavalt maha mänginud. Kui Ratas tagasi astub, siis ongi uus valitsusliit tulemas ja REF. jälle mängus.

Imelik
Imelik

See mingi muinasjutt ?

Eesti+Vabaks
Eesti+Vabaks

Õnneks meil siin tähendab tagasiastumine edasiastumist Brüsselisse veelgi suurema palga ja hüvede poole… Niiet lasku aga jah teised rotid ka piruka ligi…

ei jää
ei jää

keskerakonna valitsus enam kauaks, Ratas on ehk tõesti õige mees, aga liiga palju on keskides venemaa ja vene meedia poole koogutajaid. jah, õige, ega rahvas loll pole seepärast ongi varsti valitsusvahetust oodata.-

mees maalt
mees maalt

arvab ,et kesikutel on jama majas , vaevalt järgmistel valimistel maksutõusude ja skandaalidega valimisi võidetakse

Sass
Sass

Nõustun Ardoga.

Mari
Mari

Kas reffidel on ämma ja kilekotid
rahadest tühjaks saanud,et on end
aktiveerinud? Ega rahvas loll ole,
et aru ei saa,mis toimub.Oravad
rahunege maha,te ei pääse nüüd
valitsusse ega ka valimistel.Kesk-
valitsus on ja jääb!

arusaaja
arusaaja

Pevkur ajab õiget asja.

uskmatu+toomas
uskmatu+toomas

Mõtetu mehe hala ei tasu tähele panna.

Ardo
Ardo

saab küll olla kremli ja samas ka euroopa poliitikat ajades, pühjanaaber soome on hea näide kohe võtta ju. Väga edukalt ajavad mitmepalgelist poliitikat.

wpDiscuz