Pevkur: Ratas astugu tagasi!

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Hanno PevkurHanno Pevkur. Foto: Urmas Lauri

Reformierakonna esimees Hanno Pevkur on seisukohal, et peaminister Jüri Ratas peaks pidevate ja üha uute skandaalide tõttu tagasi astuma.

„Keskerakonna skandaalidel ei näi lõppu tulevat. Savisaare korruptsiooniskandaal, Martin Repinski ametist viinud valetamise skandaal, Mailis Repsi Sputniku skandaal, Taavi Aasa Linnahalli korruptsiooniskandaal, Oudekki Loone ja Olga Ivanova 9. mai skandaal, Mihhail Korbi tagasiastumiseni viinud NATO skandaal, Arvo Sarapuu prügikorruptsiooni skandaal ja Yana Toomi korduvad visiidid sõjakurjategija Assadi juurde näitavad ilmekalt, et Jüri Ratas ei kontrolli ei valitsuses ega oma erakonnas toimuvat,“ lausus Pevkur.

„Ka Keskerakonna sõnumid Eesti ja Vene meediale liiguvad jätkuvalt ristivastupidises suunas. Tehku oma valik ära, millist suunda nad esindavad. Üheaegselt nii Kremli kui Euroopa sõnumitega Eesti valitsuses olla ei saa," lausus Reformierakonna esimees.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kindlalt edasi
6 aastat tagasi

sm.kommunistid

Imelik
6 aastat tagasi
Reply to  kindlalt edasi

Ansipit pead silmas?

nii palju
6 aastat tagasi

siis suurest õnnest võimu juures, see läks kull keskil ruttu skandaalide ja maksutõusude tähe all-ainult pool aastat valitseda ja ongi oma suure unistuse ÕIGUS JA ÕIGLUS rahvale lähemale tuua häbistavalt maha mänginud. Kui Ratas tagasi astub, siis ongi uus valitsusliit tulemas ja REF. jälle mängus.

Imelik
6 aastat tagasi
Reply to  nii palju

See mingi muinasjutt ?

Eesti+Vabaks
6 aastat tagasi

Õnneks meil siin tähendab tagasiastumine edasiastumist Brüsselisse veelgi suurema palga ja hüvede poole… Niiet lasku aga jah teised rotid ka piruka ligi…

ei jää
6 aastat tagasi

keskerakonna valitsus enam kauaks, Ratas on ehk tõesti õige mees, aga liiga palju on keskides venemaa ja vene meedia poole koogutajaid. jah, õige, ega rahvas loll pole seepärast ongi varsti valitsusvahetust oodata.-

mees maalt
6 aastat tagasi

arvab ,et kesikutel on jama majas , vaevalt järgmistel valimistel maksutõusude ja skandaalidega valimisi võidetakse

Sass
6 aastat tagasi

Nõustun Ardoga.

Mari
6 aastat tagasi

Kas reffidel on ämma ja kilekotid
rahadest tühjaks saanud,et on end
aktiveerinud? Ega rahvas loll ole,
et aru ei saa,mis toimub.Oravad
rahunege maha,te ei pääse nüüd
valitsusse ega ka valimistel.Kesk-
valitsus on ja jääb!

arusaaja
6 aastat tagasi

Pevkur ajab õiget asja.

uskmatu+toomas
6 aastat tagasi

Mõtetu mehe hala ei tasu tähele panna.

Ardo
6 aastat tagasi

saab küll olla kremli ja samas ka euroopa poliitikat ajades, pühjanaaber soome on hea näide kohe võtta ju. Väga edukalt ajavad mitmepalgelist poliitikat.