1

Maanteeamet: naastrehvide kasutusaja võib lõppenuks lugeda

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Suverehvid (4) 1. maist enam naastrehvidega sõita ei või. Foto: Urmas Lauri

Foto: Urmas Lauri

Maanteeameti kinnitusel võib naastrehvide kasutusaja tänu kevadistele tee- ja ilmaoludele lõppenuks lugeda.

„Nüüd võib vist küll juba öelda, et kevad on käes. Esimesed kirsipuud õitsevad, öökülma oht on seljataga ning need juhid, kes veel ei ole jõudnud naastrehve vahetada, peaksid nüüd seda kiiresti tegema,“ ütles Maanteeameti liiklusohutuse osakonna liiklusekspert Villu Vane.

„Lisaks sellele, et naastrehvid kahjustavad teekatet võib nende kasutamisel tekitatud tolmu sisse hingamisel olla mõju ka inimeste tervisele. Tuleb arvestada sedagi, et suvistes oludes jääb naastrehv oma omadustelt alla suverehvile,“ lisas Vane.

Tänavu võis erandkorras naastrehvidega sõita 15. maini.
Lamellrehviga on lubatud sõita aastaringselt.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Arvos
Arvos

Ikka krõbistavad ja lõhuvad teed. Kas politsei on tõesti saamatu trahviraha korjamiseks?

wpDiscuz