Mai lõpuks peaks vanalinna veetorud olema asfaldi all

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Haapsalu Veevärk Kaido Erik Foto: Merilin Kaustel-Lehemets

Haapsalu Veevärgi vee- ja kanalisatsioonitorustiku vahetamise suurprojekti tõttu on enne turismihooaega üles kaevatud suur osa vanalinna tänavaist, kuid mai lõpuks peaks kraavid olema kinni ja asfalt peal.

Haapsalu veevärgi juhataja Kaido Eriku (pildil) sõnul oli mitu tänavat, mille all torustikku vahetati, korras juba nädala alguseks, näiteks Pargi ja Suur-Lahe ning Uuemõisa teed. „Esmaspäeval asfalteerisime Lossiplatsi,” ütles ta.

"Kesklinnas ja vanalinnas tahame kindlasti mais tööga ühele poole jõuda, et ürituste ajal oleks kõik korras,” ütles Erik.

„Projekt ise on poole peal. Nüüd läheme edasi magalate rajoonidesse,” lisas ta.

Mullu mais sai Haapsalu Veevärk Ühtekuuluvusfondi (ÜF) veemajanduse projekti viimasest voorust 1,4 miljonit eurot. Projekti järgi renoveeritakse reoveepuhasti eelpuhasti ning vahetatakse Haapsalu linnas välja vee- ja kanalisatsioonitorustik. Projekti kogumaksumus on ligi 2 miljonit eurot, toetust saadakse 1,4 miljonit eurot – projekti toetuse määr on 68,5 protsenti.

12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ändy
6 aastat tagasi

A mida te vingute siin? Vähemalt saavad tänavad korda ja ega neid igal aastal ka üles ei kaevata ja torusid ei vahetata.Ülekäiguradasid tulebki joonida,et nad nähtavad oleksid ja seda saab teha siiski ainult sobival ajal ehk kui tee temperatuur on vastav,mitte lumega.Mina autojuhina olen rahul,et tänavad korda saavad.

Hm.
6 aastat tagasi

Mehed oskavad oma tööd hoida. Tamme tänava tööd aina venivad ja venivad – tõenäoliselt suve lõpuks saavad eramajad torud hoovidesse? Tamme ja Tallinna maantee ristimul võeti asfald üles aga mis ehitus seal käib? Paar meest kella 16.00ni? Mis ajaks pidid/peaks olema need projektid valmis?

Ibrahim
6 aastat tagasi

Hea kui jõulux…

Mismoodi
6 aastat tagasi

Veevärk andis jaanuari lõpus teada, et Jaani tänaval ja Lossiplatsil saavad tööd lõpu 10. märtsil Saue tänaval aga veelgi varem – juba 13. veebruaril ja Nurme tänaval pakuti tööde lõpptähtajaks aprilli lõpp. Täna käivad ikka nendel tänavatel tööd. Mis tööde organiseerimisest siin juttu saab olla. Kas linnavalitsus kasseerib kaevetööde pikenemisest nüüd trahvid ka sisse? Mis mees see Erik on, kui ei saa töödega hakkama?

õudus
6 aastat tagasi

mis Haapsalu teedel toimub,kas ei peaks asi olema kuidagi organiseeritud rohkem!

Ibrahim
6 aastat tagasi

See on ikka jube mis toimub…

Tohohh
6 aastat tagasi

Kas see Erik jagab ka midagi? Kuidas on võimalik töid nii organiseerida ?

Kalle
6 aastat tagasi

Isegi Kübe ja Arvose kui staarkommentaatorite poolt on see juba idiootne jutt siin. Minge arenege veidi.

joppenpuhh
6 aastat tagasi

Parem paar nädalat totaalset ikaldust, kui aasta otsa üle nädala seiklusi.

Kariogaraid
6 aastat tagasi
Reply to  joppenpuhh

Asi selles, et ikaldus teatud piirkonnas on juba kuid pikk.

Arvos
6 aastat tagasi

Hullemat porri annab leida kui see mis praegu toimub Haapsalus. Kuhu ei saa kraavi kaevata, sinna on auk kraabitud. Lisaks Tamme rist ning kõige tipuks tõmbas täna mingi kamp veel ülekäiguradadele triipe. Liigelda absoluutselt ei saa. Kas seda jama mõistlikumalt ei olnud võimalik korraldada ja mitte kõike korraga???