0

Lihulas tuleb kuue lasteaia laulu- ja tantsupäev

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lihula

Lihula. Foto: Urmas Lauri

Lihula lasteaed korraldab 1. juunil oma 45. sünnipäeva puhul tulevase Lääneranna valla mudilaste laulu- ja tantsupäeva. Kokku tuleb sadakond last Lihula, Lõpe, Kõmsi, Koonga, Virstu ja Varbla lasteaiast.

„Repertuaar on paigas ja välja jagatud. Kolm tantsu ja seitse laulu,” ütles Lihula lasteaia direktor Anne Ööpik. Laulu- ja tantsupäeva rongkäik algab kell 16.45 Lihula KuMa juurest, kust  marsitakse lauluväljakule. Ööpiku sõnul võiks kuue lasteaia laulu- ja tantsupäevast saada traditsioon. „Enne olime valla ainus lasteaed, aga edaspidi on kõik kuus ju ühes vallas,” ütles Ööpik.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz