0

Galerii: Arvo Tarmula juubelinäituse avamine

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Laupäeval, 13. mail avas oma 80. juubeliaasta näituse Haapsalu kuursaalis Lääne Elu fotograaf Arvo Tarmula.

Fotod: Mirjam Varik

 

tatar. varik tarmula näitus. varik tarmula näitus. varik tarmula näitus. mirjam varik tarmula näitus. mirjam varik tarmula näitus. mirjam varirk tarmula näitus. mirjam varirk tarmula näitus. mirjam varirk tarmula näitus. mirjam varirk tarmula näitus. mirjam varirk tarmula näitus. mirjam varirk kaja rootare. mirjam varik heli tammik. mirjam varik tarmula näitus. mirjam varik tarmula näitus. mirjam varik tarmula näitus. mirjam varik IMG_5262 tarmula näitus. mirjam varik tort. mirjam varik tarmula näitus. mirjam varik tarmula näitus. mirjam varik IMG_5251tarmula näitus. mirjam varik IMG_5249 tarmula näitus. mirjam varik IMG_5243 tarmula näitus. mirjam varik IMG_5241 IMG_5238 tarmula näitus. mirjam varik IMG_5236tarmula näitus. mirjam varik IMG_5234 IMG_5233 IMG_5229 tarmula näitus. mirjam varik IMG_5224 tiiu kammiste. mirjam varik IMG_5222 IMG_5219 tarmula näitus. mirjam varik IMG_5216 tarmula näitus. mirjam varik IMG_5214tarmula näitus. mirjam varik IMG_5211tarmula näitus. mirjam varik IMG_5205tarmula näitus. mirjam varik IMG_5203 tarmula näitus. mirjam varik tarmula

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz