0

Detailplaneeringu osaline kehtetuks tunnistamine

Kylaline

info@le.ee

18. aprillil otsustas Ridala vallavolikogu tunnistada osaliselt (katastriüksuse 67401:001:0787 osas) kehtetuks Ridala vallas Mäekülas 2004. aastal koostatud Linda kinnistu detailplaneering. Linda kinnistu detailplaneeringu kehtestamisest on möödunud üle viie aasta, detailplaneeringut ei ole asutud ellu viima ja kinnistu omanik ei soovi planeeringu kohaselt kinnistut arendada.
Info telefonil 472 4447.

Ridala vallavalitsus

JAGA
Eelmine artikkelRaamatu esitlus
Järgmine artikkelTule Noarootsit avastama!
NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz