Politsei tabas Läänemaal 8 kiiruseületajat

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kergliiklustee_Rannakülas_foto_urmas_lauri

Foto: Urmas Lauri

 

Tänaste liiklustalgute käigus on politsei seni tabanud kaheksa liiklusrikkujat, kes kõik ületasid kiirust.

Politsei välijuht Ahti Jõemaa ütles, et alates kella 6st on neli politseipatrulli tegelenud liiklusjärelevalvega inimeste poolt ohtlikuks nimetatud piirkondades. "Oleme end seal intensiivselt näidanud," ütles Jõemaa.

Jõemaa sõnul olid liiklejad täna korralikud. "Siiani on kõik olnud üllatavalt rahulik," ütles ta. "Ka kaebusi ei ole kusagilt tulnud. Ei tea, kas teade meie liiklustalgutest on liiklejad ettevaatlikuks teinud."

Viis kiiruseületajat peatati Lõuna-Läänemaal ja kolm Haapsalu ümbruses.

Täna kell 6 algasid ööpäev kestvad liiklustalgud, mille käigus politsei pöörab tähelepanu peamiselt kiiruseületajatele.

Politseipatrullid jälgivad 24 tunni vältel liiklust kiirust kohtades, mida inimesed on probleemsetena välja toonud. Kõik, kes soovisid, said aprilli alguses nädala jooksul märkida politsei- ja piirivalveameti liiklustalgute kaardirakendusse kohti, kus piirkiirusi ületavad juhid liiklemise ohtlikuks muudavad.

Läänemaal nimetati 15 ohtlikku kohta. Kõige sagedamini teevad inimestele muret Risti–Virtsu maanteel kihutavad autod ja sealt omakorda kõige rohkem nimetatud Tuudi, Kõmsi ja Virtsu kanti. Liigest kiirustamist tuleb inimeste hinnangul ette ka Ääsmäe–Haapsalu maanteel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
irwhammas
7 aastat tagasi

8 kiirustajat !!!!! Mida asja. Kui vaadata mis toimub praamide tulekujärgselt teedel. Siis arvan et kiirust ei ületa ainul paar masinat 10-st. Kui meie lugupeetavad politseinikud seisaks Herjava sirgel,siis saaks teha neid trahve ikka mõnuga. Sama seis on Virtsust tuleva vooluga. 90 km-i tunnis on ikka maruaeglane. Mööda lasevad sinust selljuhul kõik. Aga noh ekstaole,raha pole jne jne 🙂 Pole patrulle rohkem võimalik panna .Ja kindlasti on Läänemaal rahulikum passida kusagil 50 km-i alas. Tööd vähem.

Arvos
7 aastat tagasi
Reply to  irwhammas

Ära hädalda. Sinu närvikavaga on liikluses ohtlik osaleda. Oled ohuks nii endale kui tesitele. Kasuta ühistransporti.

juss
7 aastat tagasi
Reply to  Arvos

veel üks šuumaahher.

juss
7 aastat tagasi

Sõitsin Ristilt Virtsu. Selline tunne oli, et masin seisab!

Tont
7 aastat tagasi

Huvitav,kas nad tegid täna ainult omadele trahvi ??