0

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 13. aprillil

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

13aprilliesikas

Kullamaa postipunkt kolis vaibakuduja koju

Poe asemel hakkas Kullamaal postipunkti pidama kohalik vaibakuduja Kulla Altmäe.Altmäe peab postipunkti oma kodus Rohuaia talus väikeses vaibapoes, mille ta tegi lahti samal päeval. 1. aprillini tegutses postipunkt Kullamaa A ja O poes. Uut ei pea kaugelt otsima. See asub poest sõna otseses mõttes kiviviske kaugusel.

Margus Maiste: kui kõike surmtõsiselt võtta, võib lolliks minna

Neljapäeval oma esimest suuremat juubelit pidav õpetaja ja mälumängur Margus Maiste ise püünele ei trügi, pigem armastab ta ümbritsevat elu kõrvalt jälgida ja seda peene huumoriga kommenteerida. Suurema osa Maiste ajast täidavad kool ja mälumängud või nendeks valmistumine, kuid oma osa võtab ka omanäoline hobi – õllepurkide ja -siltide kogumine.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz