Detailplaneeringu vastuvõtmine ja avalikule väljapanekule suunamine

Kylaline

info@le.ee

28. märtsi 2017 istungil võttis Lääne-Nigula vallavalitsus vastu korraldusega nr 123 Haava kinnistu ja selle lähiala detailplaneeringu Allikmaa külas ja Palivere alevikus ning suunas planeeringu avalikule väljapanekule 12. aprillist 28. aprillini.
Planeeringu materjalid on kättesaadavad Lääne-Nigula valla kodulehel http://www.laanenigula.ee/detailplaneeringud ja Palivere haruraamatukogus lahtiolekuaegadel.
Detailplaneeringu eesmärk on Haava kinnistu arendamine ja selleks vajalike tingimuste loomine. Planeeritud on taristu elamukruntide moodustamiseks. Kuna Haava kinnistule puudus juurdepääs, siis planeeringu menetluse käigus kaaluti kolme juurdepääsutee alternatiivi ning valiti sobivaim. Planeering ei muuda kehtivat Taebla valla üldplaneeringu põhilahendust. Detailplaneeringus kavandatud tegevus ei ole vastuolus Lääne-Nigula valla arengudokumentidega ja vastab ruumilise arengu visioonile.

 
Lääne-Nigula vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments