Hajaasustuse programmi taotlusvoor avatud 17. aprillist

Kylaline

info@le.ee

Lääne maavalitsus annab teada, et algab hajaasustuse programmi taotluste vastuvõtt Hanila, Kullamaa, Lihula, Lääne-Nigula, Martna, Noarootsi, Nõva, Ridala ja Vormsi vallas.
Programmi eesmärk on hajaasustusega maapiirkondades elavaile peredele tagada head elutingimused ning seeläbi aidata kaasa elanike arvu püsimisele hajaasustusega maapiirkondades. 
Toetust saab taotleda hajaasustuspiirkondades asuvate majapidamiste tarbeks veesüsteemide, kanalisatsioonisüsteemide, juurdepääsuteede ja autonoomsete elektrisüsteemide rajamiseks.
Toetust saavad taotleda füüsilised isikud, kes elavad alaliselt selles majapidamises hiljemalt rahvastikuregistri andmete kohaselt 1. jaanuarist 2017, millele nad toetust taotlevad.
Toetus programmist on ühe majapidamise kohta kuni 6500 eurot, omafinantseering peab kokku moodustama vähemalt kolmandiku projekti kuludest.
Täpsemad tingimused ja taotlusvormid on kättesaadavad EASi veebilehel http://www.eas.ee/teenus/hajaasustuse-programm/#articleblock-Taotlejale
ja Lääne maavalitsuse veebilehel 
https://laane.maavalitsus.ee/hajaasustuse-programm.  
Programmdokumendis kehtestatud nõuetele vastavad taotlused tuleb esitada majapidamise asukohajärgsele vallavalitsusele alates 17. aprillist ja esitamise viimane päev on 19. juunil 2017.

Lisainfo:
Ülle Jaansalu,
arengu- ja planeeringuosakonna vanemspetsialist,
telefon 472 5617, mobiil 5343 2237,
e-post ylle.jaansalu@laane.maavalitsus.ee.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments