Täna on Haapsalus korvpalli meistriliiga mäng

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

rapla kuusmaa foto siim solman

Rapla klubi juhendab endine tippkorvpallur Aivar Kuusmaa. Foto Siim Solman

Täna peavad Haapsalus oma Eesti meistrivõistluste mängu Rapla AVIS ja Valga/Valka Maks & Moorits. Mäng on Rapla AVISe kodumäng.

„Põhjus on selles, et üks meie toetajaid on teie ettevõte Est-Trans. Leppisime Est-Transiga kohe kokku, et teeme ühe mängu Haapsalus, ja püüame, et see oleks võimalikult huvitav mäng,” ütles Rapla AVISe mänedžer Jaak Karp.

Liigatabelis on Rapla praegu 3. ja Valga-Valka 7. kohal üheksa võistkonna seas. Mänedžer kinnitas, et Rapla ei tule mütsiga lööma. „Meile on kolmas koht väga tähtis, sest see annab play-off ’is koduväljakueelise ja kodus me oleme sel aastal väga tugevad,” ütles ta. „Laupäevase võiduga Pärnu üle me saime oma seisud natuke kindlamaks, aga see on vaja kindlasti vormistada.”

Kaks päeva tagasi mängis Rapla 4. kohal asuva Pärnuga. „See oli väga kõva sõu, kui võitsime lisaajal 1,6 sekundit enne lõppu tabanud viskega,” ütles Jaak Karp.

„Oleme küll Valgast kolm korda jagu saanud, aga meile on kõik rasked vastased,” ütles Rapla treener Aivar Kuusmaa. „Meil on võitu hädasti vaja. Neil on kogenud mängijad.” # Kuusmaa sõnul on Valga-Valka ühismeeskonnas täpse viskekäega lätlased ja terav uus Ameerika mängija taga. „Tervikuna on nad ohtlikud. Kui suudame neid kaitses pidurdada, peaksime oma asjadega hakkama saama,” ütles ta.

Mänedžer kutsus haapsallasi toetama Raplat. „Suur hulk fänne käib meiega alati võõrsil mängudel kaasas ja kindlasti tulevad nad ka Haapsallu. Aga loodan väga, et haapsallased tulevad saali ja on just meie poolt,” ütles ta. Mäng algab Wiedemanni spordihoones laupäeval kell 18.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Volli
7 aastat tagasi

Hea Kodanik sul on õigus. Linnas ei ole midagi tehtud. Ei ole valgusfooridega ristmikut ümber tehtud, ei ole uut valgustust tervesse linna tehtud, ei ole vehklemishalli tehtud, ei ole uut kunstikooli maja tehtud, ei ole krahviaeda tehtud, ei ole raudteejaama sildasid tehtud, ei ole Metsa tänava kõnniteed tehtud, ei ole lasteaia uuendamist tehtud, ei ole viigi ümbrust tehtud. Ei tehta uut põhikooli, ei tehta muusikakooli, ei uuendata sotsiaalmaja, ei tehta Tamme-Tallinna mnt. ristmiku.
Tõesti midagi ei tehta.

Tom
7 aastat tagasi

Kuulge tarkpead , kõigepealt tuleb teha midagi, et toetus välja teenida. Kui on näha , et tegeletakse mingi eesmärgi nimel ja hingega, küll siis ka toetust saadakse. Kui peale mängu mõned kohalikud ” pallivõlurid” sigareti näkku viskavad siis ei leia nad küll ühtegi toetajat. Nii lihtne see ongi.

Tomike
7 aastat tagasi
Reply to  Tom

Kes siis peaks sinu arust linna asjus see juhtoinas olema?

........
7 aastat tagasi

Miks ei toeta ärimees Sukles Haapsalu korvpalli?

fänn
7 aastat tagasi

Tore uudis, olen kohal! Tekkis siiski üks intrigeeriv küsimus. Haapsalu ärimees Saareväli toetab Rapla kossuklubi. Raplal läheb hästi, on Kalevi ja Rocki järel lausa kolmandal kohal. Super! Haapsalus seevastu pole korvpalli olemas. Meil on Tuisk ja Levkoi aga kus on korvpall? Teine Haapsalu ärimees Veske on Tartu jalgpallilubi Welco peasponsor. Ka Welcol läheb hästi, ühe aastaga läbiti Esiliiga B, jõuti päris esiliigasse. See tähendab võitlust Eesti teises kümnes. Arvestades jalgpalli populaarsust võibolla kõvemgi kui Rapla kolmas positsioon ja milline tõus viimase paari aastaga. Kus on Haapsalu jalgpall? Umbes sajandal kohal! Miks ei toeta kohalikud ärimehed kohalikku sporti, mis seal Raplas… Loe rohkem »