0

Suri näitleja Tõnu Mikiver

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Tõnu MikiverTeisipäeval suri 73-aastasena tuntud näitleja Tõnu Mikiver (pildil), vahendab rahvusringhäälingu uudisteportaal.

Tõnu Mikiver töötas aastatel 1965-1977 Noorsooteatris ning aastatel 1977-2007 oli ta näitleja Eesti Draamateatris. Ta on astunud üles ka mitmetest filmides, nende seas näiteks “Eestlanna Pariisis”, “Punane elavhõbe”, “Verekivi” ja “Inimesed sõdurisinelis”.

Lisaks näitlejatöödele on tuntud ka Tõnu Mikiveri hääl. Ta on lugenud teksti paljudele dokumentaalfilmidele ning tema hääl kõlab ka aastaid teleekraanidel jooksnud sarjas “Kodus ja võõrsil”.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz