1

Koolilapsed võistlesid matemaatikaolümpiaadil

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

matemaatikaolympiaad

Läänemaa matemaatikaolümpiaad peeti reedel kahes koolis korraga. Foto Arvo Tarmula

Reedel Haapsalu põhikoolis ja Lihula gümnaasiumis peetud 4.-6. klasside matemaatikaolümpiaadil osales ühtekokku 73 õpilast üheksast koolist.

Esindatud oli Haapsalu linna algkool, Uuemõisa lasteaed-algkool, Oru ja Metsküla kool, Ridala, Palivere ja Haapsalu põhikool, Lihula ja Taebla gümnaasium.

4. klassi arvestuses oli osalejaid 23, maksimaalne saavutatav punktide arv 35.

1.-3. kohta jäid 24 punktiga jagama Erek Arpiainen Lihula gümnaasiumist, õp Anne Kruus; Hendrik Rand Haapsalu põhikoolist, õp Piret Pärnapuu; Simo Linno Metsküla koolist, õp Pille Kaisel. Neljandaks tuli 23 punktiga Uku Toomas Rand Haapsalu põhikoolist, õp Piret Pärnapuu. Viies oli 22 punktiga Sonja Schönberg Haapsalu linna algkoolist, õp Tuuli Sein.

5.klassi arvestuses osalejaid 26, maksimaalne saavutatav punktide arv 45. Võitis 41 punktiga Eva-Maria Kastepõld Metsküla koolist, õp Pille Kaisel. Teine oli 36 punktiga Margetta Pajuste Haapsalu põhikoolist, õp Katrin Tiido. Kolmandaks tuli 31 punktiga Laura Ulm Metsküla koolist, õp Pille Kaisel. 4.-5. kohta jagasid 27 punktiga Raian Kleemann Oru koolist, õp Mari Vahter ja Aliide Leer Haapsalu linna algkoolist, õp Taimi Sammel. 6.-7. kohta jagasid 26 punktiga Haapsalu linna algkooli õpilased Uku Viispert, õp Evelin Nappus ja Adriana Umber, õp Taimi Sammel.

6. klassi arvestuses oli osalejaid 24, maksimaalne saavutatav punktide arv 45.

Esikohta jagasid 40 punktiga Samuel Kastepõld Metsküla koolist, õp Pille Kaisel, ja Pärtel Ruut Haapsalu linna algkoolist, õp Lii Habak. Kolmas oli 31 punktiga Silver Nikkel Metsküla koolist, õp Pille Kaisel. Neljandaks tuli 25 punktiga Hanna-Liisa Viitmaa Oru koolist, õp Kait Kleemann; viiendaks 24 punktiga Marvel Leesment Uuemõisa lasteaed-algkoolist, õp Liivi Mustkivi, kuuendaks 23 punktiga Richard Raba Ridala põhikoolist, õp Maidu Leever.

Olümpiaadi aitasid läbi viia ja/või töid hinnata õpetajad Pille Kaisel, Liina Vaimla, Liivi Mustkivi, Maidu Leever, Signe Saviir, Malle Aro, Tuuli Sein, Mari Vahter ja Kaja Engman.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
mees maalt
mees maalt

….ja Nõva Põhikool ei olnudki esindatud? Huvitav , kas pole Nõval õpilasi?

wpDiscuz