Flamingo lillepoes teenindab naistepäeval meisterflorist

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Naistepäevalilled 150

Haapsalus tegutsev Flamingo lillepoes teenindab naistepäeva lilleostjaid meisterflorist Reine Väli ning lillepoe omaniku Aap Uspenski sõnul on naistepäevanädalal ka kõik lilled 15 protsenti odavamad. 

Naistepäev on üks lillemüüjate kibedamaid tööaegu. Uspenski sõnul sõltub lillede läbimüük ka sellest, mis nädalapäevale naistepäev satub. Nädalavahetus, mil lilli viiakse peamiselt oma lähedastele naistele, on lillemüük väiksem kui nädala sees, mil lilledega peetakse meeles ka naissoost töökaaslasi. „Kolmapäev, nagu sel aastal, on pigem selline keskmine, kuid kõige parem on lillemüüjatele kui naistepäev satub reedele,” teadis Uspenski rääkida.

Kõige populaarsem naistepäevalill on tulp, kuid ostetakse ka nartsissi. „Nartsiss on küll odavam, kuid tulp püsib kauem,” rääkis lillekaupmees. Ta lisas, et pooled mehed arvavad siiski, et ainuke õige lill kinkimiseks on ikka roos. 

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pel Meen
7 aastat tagasi

Aga mina ei ostnud üldse ,tuleb kevad ja läheb nopib ise .

Sass
7 aastat tagasi

Mina ostsin lilled toidupoest ja
on odavamad ja mis vahet,kes neid
müüb.Kena naistepäeva köigile!

Hitler
7 aastat tagasi

Jahh..aga seal müüb meisterflorist KÜBE

88
7 aastat tagasi

A teisel pool kaupsi on -20 lilled.