Lillepoed müüvad naistepäevalilli üle ukse

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Erika Lillekunsti omanik Erika Kleeman (paremal) loodab, et suudab naistepäevaks tellitud lilled ka maha müüa. Urmas Lauri

Piirangute tõttu plaanivad lillepoed naistepäevalilli üle ukse müüa; ette lilli osta ei saa, sest nädalavahetusel peavad lillepoed suletud olema.

„Ei ole midagi rõõmustavat,” ütles Uuemõisas asuva kaupluse Uus Lill omanik Anu Jakobson naistepäeva-eelset aega iseloomustades. „Kurb, kui kõik kinni lükatakse, aga mis teha?”

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Harald
3 aastat tagasi

Mitte midagi pole naistele vaja

võta teadmiseks
3 aastat tagasi
Reply to  Harald

Ja ammugi mitte pole meestele midagi vaja, eriti sulle Harald

Pill Keits
3 aastat tagasi

Ja mõne päeva järel on kõik need õied prügikastis. Kas tõesti mõnel asisemal ehk vähem raiskaval ja planeeti saastaval viisil ei saa siis õrnemale soole austust avaldada? Näiteks laulu saatel mõnd tervislikku maiust pakkuda?

Roheline
3 aastat tagasi
Reply to  Pill Keits

Saab ju ka potililli osta,need kestavad ikka kauem,lõikelilli pigem väldin-paar päeva ja ongi see ilu otsas. Õieti valitud potilill pakub õiteilu mitu kuud,kui veab,ka aastaid

Lilleõis
3 aastat tagasi

Vahepeal lotoga juurde võitma. Mõni kasvatab raha ja mõni oskab ainult kulutada. Nii nagu kellegile latva antud on.