Reformierakonna Läänemaa arendusjuht on Jaanus Ratas

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Jaanus Ratas (vasakul) Kullamaa volikogus hääletamas (urmas lauri)Jaanus Ratas (vasakul) on Kullamaa volikogu liige. Foto: Urmas Lauri

Alates märtsi algusest on Reformierakonna Läänemaa organisatsiooni arendusjuht Jaanus Ratas. Ratas on Reformierakonnas tegev 2009. aastast. Viimased seitse ja pool aastat on ta olnud vallaelanike esindaja Kullamaa vallavolikogus Reformierakonna fraktsioonis.

"Pikk poliitiline kogemus ning aktiivne tegevus erakonnas aitavad arendusjuhi tööle kahtlemata kaasa," sõnas Reformierakonna Läänemaa organisatsiooni esimees Lauri Luik.

„Kuna olen kolinud tagasi Läänemaale ning mind on alati paelunud uued ja huvitavad väljakutsed, siis on minu jaoks kahtlemata suur au panustada kohalike omavalitsuste valimiste aastal kogu Läänemaa arengusse ning aidata Reformierakonna nimekirjad valimistel võidule,“ ütles Ratas.

Jaanus Ratas on Juss Õigusabi OÜ asutaja. Ta on osalenud mitmetes heategevuslikes programmides ning korraldanud tasuta õigusabi päevi.

Haridusteed alustas Ratas Kullamaa Keskkoolis, õigusteaduse bakalaureusekraadi kaitses Tallinna Ülikoolis.

"Jaanus on mulle kinnitanud, et ta soovib ka arendusjuhi töös aktiivselt panustada Läänemaa inimeste heaolu edendamisse ja maakonna arengusse, mis on ka Reformierakonna tegevuse peamine eesmärk," lausus Luik.

Reformierakonnal on arendusjuhid kõikides maakondades.


Vt ka "Läänemaa oravad jäid arendusjuhist ilma" ja "Juhtkiri: oravate poliitmängud"

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments