Haapsalus Niine tänava korteris läksid juhtmed kärssama

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

päästeamet

31. jaanuaril kell 21.03 sai häirekeskus teate, et Haapsalus Niine tänaval on korteris tunda suitsulõhna, edastass Lääne päästekeskuse kommunikatsioonijuht Kristi Kais.

Teataja sõnul lõid tema korteris välja ka elektrikaitsmed. Päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et tõenäoliselt oli tegemist elektririkkega. Õnneks tulekahju ei tekkinud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Umm.
7 aastat tagasi

Olgem ausad, vanad paneelmajad hakkavad jõudma pensioniikka ja sellised “kärssamised” hakkavad muutuma vana juhtmestiku puhul, üpris tavapäraseks. Isolatsioon on muutunud rabedaks ja lähevad lihtsasti kärssama, isegi siis kui tarbijat pole küljes.

Imelik
7 aastat tagasi

Rikkega? Pigem ei olnud elektripaigaldis õieti ehitatud. Kaitseseadmed peavad
reageerima enne kui kaablid/juhtmed kärssama hakkavad.
Soovitan soojalt kõigile el.paigaldiste omanikele, teostada paigaldistes tehniline kontroll (audit). Saate pildi ette- palju võib tarbida, kaitseseadmete ja juhistiku vastavus üksteisele, hetke olukord, spetsialisti soovitused.
Kedagi vangi ei panda ja millekski ei sunnita))).