0

Purjus mees keeldus parvlaevalt lahkumast

Avatar

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Parvlaev Hiiumaa

Parvlaev Hiiumaa. Foto: Arvo Tarmula

Esmaspäeva õhtul kutsuti Kuivastusse parvlaeva vastu politsei, sest üks alkoholi tarvitanud ja diivanil maganud mees ei tahtnud laevalt lahkuda.

Politsei sai teate parvlaevalt Hiiumaa kell 19.26, kirjutab ajaleht Meie Maa. Esmaspäeval oma sellepäevase viimase Virtsu-Kuivastu otsa teinud Hiiumaal viibis alkoholijoobes mees, kes oli end kaupluse juures diivanile pikali visanud ega tahtnud pärast Kuivastu sadamasse jõudmist enam jalgu alla võtta. Mees lesis diivanil paljajalu, jalanõud olid diivani ees põrandal.

„Kuressaare linna läheduses viibinud patrull sõitis Kuivastusse ja tõi 39-aastase mehe linna sihtkohta, kuhu ta minna tahtis,” ütles Kuressaare politseijaoskonna patrulltalituse juht Matis Sikk.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz