Martna matil sai medali 14 Läänemaa maadlejat

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

martna_matt

Kõik neli kohaliku spordiklubi võistelnud maadlejat said ka medali. Pildil Hele Tamm, Harry Soo, Jaanis Soosaar, treener Tiit Seiton lapselapsega ja Kaisa Rämman. Foto Martin Eek

Läänemaa maadlejad jätsid Martnas toimunud maadlusvõistlustel 14 medalikohta koju ning pakkusid pingelisi matše nii meeste- kui naistemaadluses.

Laupäeval peetud Martna XIV lahtised meistrivõistlused kreeka-rooma ja naistemaadluses oli üheks oodatumaks kohtumiseks Läänemaa poiste Jaanis Soosaare ja Raiko Uusi omavaheline matš. Martna ja Haapsalu poisid on varemgi kohtunud ning näiteks Eesti õpilaste meistrivõistlustel pidi Soosaar Uusile alla vanduma. Martna kaarhallis alustas Soosaar aga võitlust tuliselt, minnes punktidega juhtima. Seejärel aga eksis ning väga hea tunnetusega MK Dünamo poiss Uus võttis Martna mehe vahele ja viis ta silda. Soosaart päästis seljatamisest ainult ringist välja võitlemine. Pärast seda õppetundi kodumatil maadelnud Soosaar enam ei eksinud ning võttis väärika võidu 8:2. 

Võistluste parima tehnikaga maadleja tiitli sai SK Tapa noor matimees Ats Pajula. Selle auhinna panid välja Eesti maadlusveteranid endise maadleja Kaido Antsve eestvedamisel.

Traditsiooniliselt kinkis Martna kool pehme karu noorimale osalejale, kelleks oli seitsme aastane Mario Kaljola Tallinna maadlusklubist Nelson. Lisaks karule viis Kaljola koju ka oma kehakaalus võidetud kolmanda koha medali.

Martna XIV lahtistest meistrivõistlustest kreeka-rooma ja naistemaadluses, mis toimusid Martna kaarhallis 28. jaanuaril, võttis osa 62 võistlejat 11 klubist. Kohal olid kõik kolm Lääne maakonna maadlusklubi Haapsalust, Lihulast ja Martnast. Kõige kaugemalt sõitsid osalejad võistlema aga Valgast. 

Läänlastest saavutasid I koha:

Stefan-Lauri Mölder(RJK Leola)

Danila Boikov (MK Dünamo)

Jaanis Soosaar (SK Martna)

Hele Tamm (SK Martna) naistemaadluses

II koha võitsid:

Charli Takk (RJK Leola)

Kevin Uspenski (MK Dünamo)

Raiko Uus (MK Dünamo)

Markus Sõber

(RJK Leola)

Kaisa Rämman (SK Martna) naistemaadluses

Jana Viljak (RJK Leola) naistemaadluses

III koha said:

Hugo Õunaid (MK Dünamo)

Mero Karmo Simson (MK Dünamo)

Harry Soo (SK Martna)

Kristyn Pihelgas (RJK Leola) naistemaadluses.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments