0

Läänemaa saalijalgpalli meistrivõistluste esimese etapi võitis FC Haapsalu

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

FC-Haapsalu-saalijalgpallFC Haapsalu. Foto: Enn Kerge

Eile peeti Taebla gümnaasiumi võimlas algusega kell 10:00 maha Lääne maakonna saalijalgpalli meistrivõistluste esimene etapp, millest võttis osa 5 meeskonda: FC Haapsalu, Läänemaa JK, Palivere SK, FC Harrastajad, FC Risti.

Avakohtumine, kus FC Haapsalu alistas 5:1 Läänemaa JK, osutus etapi võidu jaoks otsustavaks, sest päeva lõpuks oli mõlemal meeskonnal tabelis kirjas 9 punkti ning sellise stsenaariumi puhul vaadatakse esmalt omavahelise mängu tulemust. Palivere SK, kes ainsa meeskonnana suutsi FC Haapsalut võita, jäi 7 punktiga kolmandaks.

Neljandale kohale tulid 2 punktiga FC Harrastajad ning viiendale kohale FC Risti 1 punktiga.

Meistrivõistlustel mängitakse kokku 4 etappi, kus iga etapi võit annab 5 punkti, teine koht 4 punkti ja nii edasi. Meistrivõistlused võidab meeskond, kes on pärast viimast etappi teeninud enim punkte. Igal etapil mängivad kõik meeskonnad omavahel läbi.

Meistrivõistluste tabel pärast I etappi:

  1. FC Haapsalu – 5p
  2. Läänemaa JK – 4p
  3. Palivere SK – 3p
  4. FC Harrastajad – 2p
  5. FC Risti – 1p

Järgmine etapp toimub 28. jaanuaril Palivere spordisaalis algusega kell 10.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz