Läänemaa saalijalgpalli meistrivõistluste esimese etapi võitis FC Haapsalu

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

FC-Haapsalu-saalijalgpallFC Haapsalu. Foto: Enn Kerge

Eile peeti Taebla gümnaasiumi võimlas algusega kell 10:00 maha Lääne maakonna saalijalgpalli meistrivõistluste esimene etapp, millest võttis osa 5 meeskonda: FC Haapsalu, Läänemaa JK, Palivere SK, FC Harrastajad, FC Risti.

Avakohtumine, kus FC Haapsalu alistas 5:1 Läänemaa JK, osutus etapi võidu jaoks otsustavaks, sest päeva lõpuks oli mõlemal meeskonnal tabelis kirjas 9 punkti ning sellise stsenaariumi puhul vaadatakse esmalt omavahelise mängu tulemust. Palivere SK, kes ainsa meeskonnana suutsi FC Haapsalut võita, jäi 7 punktiga kolmandaks.

Neljandale kohale tulid 2 punktiga FC Harrastajad ning viiendale kohale FC Risti 1 punktiga.

Meistrivõistlustel mängitakse kokku 4 etappi, kus iga etapi võit annab 5 punkti, teine koht 4 punkti ja nii edasi. Meistrivõistlused võidab meeskond, kes on pärast viimast etappi teeninud enim punkte. Igal etapil mängivad kõik meeskonnad omavahel läbi.

Meistrivõistluste tabel pärast I etappi:

  1. FC Haapsalu – 5p
  2. Läänemaa JK – 4p
  3. Palivere SK – 3p
  4. FC Harrastajad – 2p
  5. FC Risti – 1p

Järgmine etapp toimub 28. jaanuaril Palivere spordisaalis algusega kell 10.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments