0

Galerii: raamatukogus avati fotonäitus naisest

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Läänlasi ja harjukaid ühendav fotoklubi “Inimene meie keskel” avas eile Läänemaa kultuurikeskuses lugemissaali fuajees fotonäituse naisest.

Näitus “Naine meie keskel” tähistab klubi esimst sünnipäeva ja on klubile kolmas näitus, ütles näituse kokkupanija Andi Veskioja. Esimese teema oli inimesed meie keskel, teine juba kitsamalt lastele suunatud.

“Tahtsime näidata natuke laiemalt, et naine ei ole mitte kodukana, vaid vaba ja sõltumatu,” ütles Veskioja, kelle sõnul on näituse pildivalik mitmekesine, kuigi piltnikud oleks võinud olla veel julgemad.

Näitusel on väljas 65 fotot 19 autorilt.

Fotod: Arvo Tarmula
Näitus Naine meie keskel (1)

Näitus Naine meie keskel (3)

Näitus Naine meie keskel (4)

Näitus Naine meie keskel (5)

Näitus Naine meie keskel (2)
Arvo Tarmula. Foto: Tiiu Kammiste

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz