Läänemaa lauatennisistid valisid möödunud aasta parimad

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Toomas Vestli Riias

Toomas Vestli. Erakogu

Läänemaa 2016. aasta parimaks naislauatennisistiks tunnistati Karin Talving, parimaks juunioriks Trinity Õismets ja kadetiks Katrina Talving. Parimaks meesmängijaks tunnistati Toomas Vestli, parimaks juunioriks Aaro Õismets, kadetiks Kaaro Saatmäe, parimaks minikadetiks Keiro Ristikivi ning veteraniks Heikki Sool.

2016. aasta lauatenniseaasta tulemuste arutelu ja kokkuvõtete tegemine toimus seekord kahes kohas: Vatla spordihoones sportlik osa ja legendaarses Mutionu baaris pidulik osa. Jõudu prooviti mitte tavapärastel aladel ja põnevust jagus küllaga.

Eesti lauatenniseliit tegi kokkuvõtteid enimloetud artiklite kohta oma koduleheküljel ning ülekaalukalt osutus Eesti kodulehe külastatumaks ja loetumaks Haapsalus korraldatud Põhja-Euroopa (NETU) noorte meistrivõistluste lugu. Seda vaadati 6931 korda, lisaks tulemusi 4094 korral. Albert Kanepi memoriaal oli pingereas viies (2637) ja "Estonian junior and cadet open" üheksas (1965), mis tegelikult üks ja sama võistlus mitme nime all ning annaks kokku 4602 külastust. Pingereas teine oli Eesti meistrivõistluste kajastamine 4537 ning kolmas Eesti – Soome veteranide maavõistlus 3745 külastusega.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ka+kohalik
7 aastat tagasi

Läänemaa parimad lauatennisistid tulevad Vatlast!!! Au ja kiitust Broki Eedile!

Chan
7 aastat tagasi

pets ja sokk te mõlemad lohhid

Sokk
7 aastat tagasi

Pets võta vabalt , kus on kirjas , et Trinity pole Broki õpilane. Enne kui teisi õpetad , õpi lugema.

Pets
7 aastat tagasi

Kuule Sokuke, ka Trinity Õismets on Broki õpilane. Enne kui määgima hakkad, vii end asjaga kurssi.

Sokk
7 aastat tagasi

Järjekordne Soola apsakas kus kannatab Broki õpilane.

eduard+brok
7 aastat tagasi

väike parandus, parim juunior ikka Janely Vestli.