Riigiasutuste veebilehtedel esineb häireid

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Esmaspäeval ei ole katkestuse tõttu kasutatavad e-maksuameti ja e-tolli ning selle kaudu ligipääsetavad X-tee teenused ja rakendused, samuti ei ole võimalik teha avalikke päringuid maksu- ja tolliameti infosüsteemidesse.

Piiriületusel tuleb tolliprotseduuridel kasutada asendustoiminguid, mis võivad tavalisest mõnevõrra kauem aega võtta. Samuti tuleb kasutada asendustoiminguid aktsiisikaupade vormistamisel.  

Maksu- ja tolliamet palub klientidel katkestusega arvestada ja soovitab võimalusel selleks ajaks tolli- või aktsiisikaupade vormistust mitte planeerida. Katkestus on seotud maksu- ja tolliameti infosüsteemide tehnilise platvormi uuendamisega.

Plaanilise hoolduse tõttu võib ka maaeluministeeriumi veebilehe töös esmaspäeval häireid esineda.

Plaaniliste hooldustöödega seonduvalt võib ministeeriumi veebilehe ja infosüsteemide töö olla häiritud nii esmaspäeval kui ka 5. jaanuaril kell 18-21, teatas maaeluministeerium.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments