Lääne Elu paberleht laupäeval, 31. detsembril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

lel3112001

Naise põlema panna tahtnud sõjapõgenik pääseb vabadusse

Reede keskpäeval toodi naist tappa ähvardanud Süüriast pärit sõjapõgenik raudus käsi kahe politseiniku vahel Lääne ringkonnaprokuratuuri kokkuleppemenetlust sõlmima. Kui prokuratuuris kokkulepitu ka kohtus pidama jääb, saab mees tingimisi vanglakaristuse ja pääseb varsti vabadusse.

Andres Lipstok: vähem tühja kriitikat, rohkem optimismi

Endine Haapsalu volikogu esimees ja Lääne maavanem, mitmekordne minister ja kunagine Eesti Panga president Andres Lipstok soovitab intervjuus teiste lauskritiseerimise asemel kõigepealt peeglisse vaadata ja märgata rohkem teisi inimesi enda ümber.
 

Lääne Elu aasta viimane number on 28 lehekülge: sealt leiab kokkuvõtte aasta tähtsamatest sündmusest ja suur ristsõna.

Head lugemist ja head vana aasta lõppu!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tiit Leiten
7 aastat tagasi

Ja kuhu siis hr. Lembitu oma mõttega jõudis ?

Lembitu Twerdjanski
7 aastat tagasi

Mõtlesin tükk aega, kas kommenteerida või mitte. Võin saada süüdistuse. Siiski otsustasin rääkida oma kogemustest. Olin 1960tel sõjaväes väeosas, kus oli 80 % Kesk-Aasia poisse. Seetõttu valitses roodus islamlik maailmavaade. Poisid näitasid uhkusega pruutide pilte, kes neid pidid ootama peale sõjaväge. Ise nad neid näinud ei olnud. Mõni kiitis, et isal on pool pruudikalõmmist , 100 lammast juba ära antud pruudi perele, mõnel vähem, mõni maksti tohutu hulga vaipadega kinni. Mu parim sõber oli siiski aser Magomed Geidar-oglõ Ahmedov. Kesk-aasia omad olid kinnisemad, kuid siiski heatahtlikult valgustasid oma eluviisi. Oli poisse, kes olid vanematega käinud üle mägede orje viimas Afganistani,… Loe rohkem »

Eesti+Vabaks
7 aastat tagasi

Huvitav, kui nüüd hüpoteetiliselt ette kujutada olukorda, kus keegi hea inimene selle pagulas-” väidetavalt peaaegu ära tapja” enda radika külge seoks ja süütevedelikuga üle valaks- kas siis oldaks ka sama leebed või hakataks kohe kinni panema ja süüdistama rassismis, venemeelsuses ja fashismis?

raasuke
7 aastat tagasi

Tutist kinni ja riigist välja, mul *kama*, kas naisega koos v. ilma. Justkui oma julmuritest töödejuhatajatest veel vähe oleks. Õiguskantsleri poole vaja linnabossidel pöörduda-me ei taha oma linna lisakriminaale.
Anti elamine , ilmselt mugav, sest radikas ju sees naise sidumiseks,riigitoetus sisseseadmiseks, tugiisik. Ärge raisake ressurssi valesti.

kunn
7 aastat tagasi
Reply to  raasuke

Sa võid sellest ainult unistada, et riigist välja saadetakse. Pigem tuuakse homme juba juurde ja hakake varakult koraani õppima ja oma naistele, tütardele ostke islami kombe kohased riided, sest, kui nii edasi läheb, siis saab Haapsalust moslemi linn Haps-Allah

Kübe
7 aastat tagasi

Ootame!!!

juhtoinas
7 aastat tagasi

kas ka siis vaatasid peeglisse kui soovitasid rahval 500 krooniga kuus ära elada, makstes omale 110000 kroonist kuupalka

juhtoinale
7 aastat tagasi
Reply to  juhtoinas

Oled oinas ja selleks sa jäädki. Kui pole koolis algharidust saanud, siis mõtlemine ja arusaamine metsa poole.

refibroiler
7 aastat tagasi
Reply to  juhtoinale

oma hariduse said vist kehtna parteikoolist

Mtüü Pakula
7 aastat tagasi

No ja kui tikkudega pagulane tõesti hakkab märkama rohkem teisi inimesi enda ümber… Äkki võetakse veel kuhugi uksetehasesse autojuhiks tööle…..

muri
7 aastat tagasi

Jaa, ärme kritiseeri uuel aastal mitte ühtegi meest, kes oma naist põlema tahab panna…Lipstoki vanasõna.