Pärnu-Lihula maanteel sõitis auto teelt välja, kaks inimest viidi haiglasse

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

politsei-symbolfoto-470x255

Eile kell 16.35 kaotas 29-aastane mees Koonga vallas Pärnu-Lihula maantee 42,8 km lauges paremkurvis kontrolli sõiduauto Toyota Hilux üle ja sõitis paremale teelt välja. Juht ja kaasreisija, 26-aastane naine, toimetati Pärnu haiglasse.

Eile hommikul kell 9.05 juhtus liiklusõnnetus Maardus Ringi tänaval, kus sõiduautot BMW 325TDS juhtinud ja peatumismärguannet eiranud alkoholijoobes ja juhtimisõiguseta 30-aastane mees sõitis tagant otsa siniste ja punaste märgutuledega ning töötava helisignaaliga  möödasõitu sooritanud politsei alarmsõidukile Škoda Octavia, mida juhtis 31-aastane mees. BMW juht toimetati  Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

Kell 10.10 juhtus liiklusõnnetus Harjumaal Jõelähtme vallas Tallinn-Narva maantee 11. kilomeetril, kus 51-aastane mees sõitis kaubikuga Volkswagen Crafter tagant otsa sõiduautole Mitsubishi Outlander, mida juhtis 49-aastane mees. Mitsubishi paiskus Volkswageni eest ära ja toimus laupkokkupõrge Volkswageni ning 69-aastase mehe juhitud sõiduauto Mercedes-Benz E270 vahel, mis liikus juhi eksimuse tõttu antud sõidurajal vastassuunas. Mercedes-Benzi juht toimetati  Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kella 16.10 ajal kaotas 42-aastane mees Pärnumaal Häädemeeste vallas Tallinn– Pärnu–Ikla maantee 177,1 km seoses esirehvi purunemise tõttu kontrolli metsaveoki Scania R124 üle, sõitis vasakule teelt välja ning paiskus ümber. Juht toimetati Pärnu haiglasse.

Kell 20.30 kaldus 27-aastane mees Saue vallas Tallinn-Pärnu-Ikla maantee 30. kilomeetril Pärnu suunas liikudes sõiduautoga Audi A4 vastassuunavööndisse ja põrkas seal kokku Tallinna poole liikunud veoautoga Volvo FH, mida juhtis 36-aastane mees. Mõlemad sõidukid paiskusid teelt välja. Audi juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments